Workshop of lezing

Workshop of lezing

Ik heb een nuchtere professionele kijk op hoogsensitiviteit. Juist daarom heb ik gekozen voor een opleiding die deze eigenschap vanuit de sociale en psychologosche wetenschap benadert (jaaropleiding bij Gave Mensen, de psychologie van HSP).

Ik ken het onderwijs van binnen en van buiten met ruim 20 jaar ervaring als leerkracht. Ik ken de mogelijkheden om iets voor kinderen te betekenen, maar ik ken ook de grenzen van wat je van een leerkracht met een hele groep kinderen kan en mag verwachten.Ik weet wat het is om hoog sensitief te zijn. Ik ken de uitdagingen en valkuilen. En ik weet ook wat het is om ouder te zijn van kinderen met deze eigenschap. Hoe lastig het kan zijn als je kind net even iets anders reageert dan men verwacht.

Ik geef graag een praktische, nuchtere en professionele workshop of lezing om zo meer begrip te kweken en kennis te vergroten op scholen of kinderdagverblijven.

Bent u geïnteresseerd in een workshop of lezing over hoogsensitiviteit, voor tijdens een ouderavond of studiedag, neem dan contact op.

We bespreken dan samen de mogelijkheden.